Steun omroep WNL voor slechts €5,72 per jaar.

Ben je al lid van WNL?
Klik hier voor jouw NLZIET code.

Onmisbaar WNL is er al 10 jaar!
Help ons mee. Word lid.

Dragons’ Den.

Vanaf zondag 12 april is het internationaal succesvolle programma Dragons’ Den te zien bij WNL op NPO1. De serie wordt gepresenteerd door Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck.

 

In Dragons’ Den krijgen beginnende ondernemers die op zoek zijn naar een investeerder, de kans om hun eigen bedrijf te pitchen aan vijf van de meest succesvolle zakenmensen van ons land. Zij hebben hun sporen ruimschoots verdiend en gaan nu hun geld, kennis en ervaring delen met startende ondernemers. Michel Perridon, Nikkie Plessen, Won Yip, Shawn Harris en Pieter Schoen zijn samen goed voor zo’n 1 miljard euro en investeren met hun eigen geld.

 

WNL op zondag.

WNL Op Zondag is een rechts georiënteerd opinieprogramma. Volgens vaste formule worden hier elke zondagochtend politiek, ondernemerschap, media en cultuur besproken met prominente gasten.

 

Elke zondag om 10:00 uur op NPO 1.

 

Goedemorgen Nederland.

Zes dagen per week houdt WNL u met Goedemorgen Nederland op de hoogte, met toegankelijke duiding van het laatste nieuws. Economie en ondernemerschap vormen elke ochtend weer een belangrijke pijler, samen met politiek, veiligheid en onze tradities.

Stand van Nederland.

Economisch onderzoeksprogramma dat de vinger legt aan de pols van de economie. In de Stand van Nederland gaan we op zoek naar de verhalen achter de economische cijfers. Elke maand zien we hoe Nederland er economisch voor staat en wie of wat daar invloed op hebben.

 

De Opvolgers.

In De Opvolgers bezoekt Sander Schimmelpenninck bijzondere families, die al meerdere generaties samen een bedrijf runnen én waarbij de volgende generatie op het punt staat het roer over te nemen. Welke familieleden zullen dit uiteindelijk gaan doen en durft de huidige directie het bedrijf wel los te laten? Waar lopen ze tegenaan en stroken de ambities wel met de tradities die het bedrijf zo succesvol maakten?

 

Allemaal familie.

Nederland telt bijna 200.000 families die al tientallen of zelfs honderden jaren samen een bedrijf runnen. En geloof het of niet: zij vormen de kurk waar onze Nederlandse economie op drijft. Zij zorgen voor de helft van alle banen in ons land. Zakentycoon John Fentener van Vlissingen neemt ons in Allemaal Familie mee naar een dag uit het leven van enkele typische familiebedrijven.