Veelgestelde vragen

Waarom moet ik lid worden?

Zonder leden geen WNL. Zonder WNL geen Goedemorgen Nederland, WNL op Zondag of Sven op 1. WNL is er voor een vrolijk rechts geluid op tv en radio. Met jouw lidmaatschap zorg je ervoor dat deze en nog veel meer programma's kunnen blijven staan. En dat we nieuwe programma's voor je kunnen maken En met jouw lidmaatschap ontvang je ook onze gratis WNL Nieuwsbrief. Wij houden jou op de hoogte.

Krijg ik ook iets?

Jazeker. Leden kunnen meepraten over onze programma's en mocht je nog meer stem willen hebben dan kun je ook lid worden van onze ledenraad. En via onze nieuwsbrief hebben we regelmatig acties en vragen wij je om inbreng in onze programma's. Wij luisteren naar jou!

Wat kost het?

De mediawet schrijft ons voor dat wij minimaal 8,50 euro vragen aan onze leden. Meer vragen wij dus ook niet. Al kun je met je lidmaatschap als je dat wilt ook extra doneren. Met je lidmaatschap ondersteun je niet alleen een vrolijk rechts geluid maar kunnen we ook meer programma's maken. Bijvoorbeeld meer afleveringen van Goedemorgen Nederland en kun je onze gratis nieuwsbrief ontvangen.

Hoe lang loopt mijn lidmaatschap?

Voor 8,50 euro per jaar ben je lid van Omroep WNL. De eerste betaling gaat eenvoudig via iDeal. Daarna verlengt jouw lidmaatschap automatisch en hoef je niks meer te doen. Opzeggen? Stuur uiterlijk vier weken voor het eind van de dan lopende lidmaatschapstermijn een mailtje naar ledenservice@omroepwnl.nl.

Kan ik nog meer voor jullie betekenen?

Zeker! Via onze WNL Nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen rondom onze programma's. Daarnaast: na aanmelding van je lidmaatschap krijg je binnen een week een e-mail van ons of je nog meer voor ons wilt betekenen.

Kan ik gemakkelijk opzeggen?

Jazeker. We zouden het natuurlijk jammer vinden als je ons niet meer wilt steunen, maar afmelden doen we niet moeilijk over. Stuur uiterlijk vier weken voor het eind van de dan lopende lidmaatschapstermijn een mailtje naar ledenservice@omroepwnl.nl en we regelen het voor je.

Ga terug